La Patrona Sportbar & Restaurang

Vi på La Patrona har funnits sedan början på april, men under samma namn som tidigare ägare. Nämligen YuniQ! Nu byter vi namn men behåller samma goda service och samma goda mat. Under hösten kommer vi att förändra en del. Vår tanke är att erbjuda våra kunder god mat och direktsända sportevenemang mm.

 

Vi återkommer inom kort med mer information!

"MAt och sport är vår PASSION"

traditionella recept

 

Vi satsar på traditionella recept från olika delar av världen. Vi vill gärna utvecklas och tillsammans med er kunder är vi överygade att vi kommer att uppnå det målet.

 

Vi vill gärna veta vad ni vill ha!

 

Det är viktigt för oss att få era synpunkter på både vad som är bra och dåligt.

Öppettider 

mån-fre 11.00-sent

lör: 12.00-sent

sön: Stängt

MAt och sport är vår PASSION

 

Vi som jobbar på La Patrona har stor passion för mat och sport. Vi är övertygade om att många vill ha en samlingspunkt där man kan avnjuta god mat och se på högklassiga sportevenemang och det i gott sällskap.

 

Under hösten kommer vi att erbjuda det vi brinner mest för.

Dagens erbujdande

 

Presenteras inom kort!

Copyright @ All Rights Reserved

La Patrona since 2018

På lapatrona.se använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod. En kaka eller cookie, är en liten textfil som webbplatsen sparar på din dator när du besöker den. Kakan innehåller ingen information som kan kopplas ihop med dig som enskild person. På den här webbplatsen använder vi kakor för att förbättra webbplatsen och för att förenkla för dig.

Acceptera